Categorie: Particuliere woningen

Project J.

Deze royale woning heeft binnen een zeer geborgen sfeer. Ondanks dat alle ruimtes aaneengesloten zijn en je soms dwars door de hele woning kunt kijken, ervaar je overal een gemoedelijke sfeer en privacy. De op maat ontworpen open kastenwand fungeert zowel als verbinding als afscheiding tussen de living en woonkeuken.

Nog zo’n uniek detail. Of nou ja, detail, het springt al van ver in het oog, dit horizontale element aan de buitenzijde. Hoewel je de deur niet ziet – die zit prachtig verscholen in de wand – word je er als bezoeker automatisch naartoe geleid. Dit komt door het contrast van het diepzwarte element in de witte villa.
Voortuin, achtertuin. Die begrippen zijn hier niet aan de orde. Net als voorzijde of achterzijde van de woning. De villa staat op de ultieme plek op het perceel, namelijk pal in het midden, en vormt één geheel met de prachtig aangelegde buitenomgeving eromheen. De bewoners hebben vanuit elke ruimte een mooi zicht op hun sfeervolle tuin en profiteren buiten optimaal van zon en schaduw. Ideaal op deze verscholen plek waar je aan alle zijden privacy hebt.
  • Plaats: Uden
  • Oplevering: januari 2022

Reynaers systeem

SL38 Cubic – CP155 LS – CW50-HI lichtstraat

Gebruikte kleur

RAL 7021 structuur

Gerealiseerd door