Introductie Reynaers Projectprijs

Aluminium projecten om trots op te zijn. Utiliteitsbouw of woningbouw, nieuwbouw of renovatie, al 20 jaar komen in de Reynaers Projectprijs de mooiste gebouwen naar voren. Projecten waar iedereen die er aan meegewerkt heeft, trots op mag zijn: van architect tot gevelbouwer, van aannemer tot opdrachtgever. En natuurlijk verdient zo’n project alle aandacht. De winnaar ontvangt de Reynaers Projectprijs 2017.

De aluminium systemen van Reynaers voor ramen, deuren, vliesgevels, serres en zonwering. worden wereldwijd toegepast in gebouwen van formaat. Ook in Nederland... 

Lees meer »

Voorwaarden

De projecten die mogen deelnemen aan de Reynaers Project Prijs 2018 moeten voldoen aan de volgende criteria:

  • Er is gebruik gemaakt van de aluminium systemen van Reynaers.
  • Het project is opgeleverd in 2017/2018.
  • Het project staat in Nederland.

Het project wordt toegewezen aan een van de volgende vier categorieën: ...

Lees meer »

Hoe kan ik meedoen?

Meedoen is eenvoudig. Meld uw project aan op deze website. Nodig bovendien andere betrokkenen aan het bouwproces uit om hun informatie toe te voegen. De jury kan een compleet project nu eenmaal beter beoordelen. 

Het inschrijven van een project kost weinig tijd. Vul hier de projectgegevens in, upload een of meerdere foto's en aanvullend materiaal en klaar. 

Benieuwd naar de vorige winnaars? Kijk hier »


Lees meer »

Professionele en publieksjury

Een professionele jury beoordeelt de inzendingen en zorgt voor de nominaties. De jury beoordeelt op:

  • architectuur;
  • keuze kozijnen in relatie tot architectuur (profiel, raster, kleur, totale compositie);
  • detaillering en uitvoering;
  • voorbeeldfunctie / maatschappelijke relevantie of impact.
Lees meer »

Historie

Sinds 1997 reikt Reynaers ieder jaar de Reynaers Projectprijs uit. De winnende projecten zijn zeer uiteenlopend in visie, design en uitvoering: van een eenvoudige sfeervolle tuinkamer tot de renovatie van een oude monumentale watertoren en een nieuw, modern woongebouw dat voldoet aan alle hedendaagse eisen op gebied van isolatie en comfort. 

Reynaers is trots op de gebouwen die met haar systemen zijn gerealiseerd. Met de Projectprijs laten we dat graag zien. Doe mee! Kijk mee!

Lees meer »

Wat is er te winnen?

Een geldprijs, een zelfde bedrag voor een goed architectuur-doel, een video- en fotoreportage van het project en aandacht in de landelijke vakpers. Redenen genoeg om mee te doen aan de Reynaers Projectprijs. 

Lees meer »

Vorige winnaars

De Reynaers Projectprijs bestaat sinds 1997. In die jaren ontwikkelde deze zich zich tot een prijs met een professionele jury en publieksjury. 

Een overzicht van de winnaars...

Lees meer »