Voorwaarden

voorwaarden

De ingezonden projecten voor de Reynaers Project Prijs 2024 moeten voldoen aan de volgende criteria:

  • Er is gebruik gemaakt van de aluminium systemen van Reynaers Aluminium.
  • Het project is opgeleverd in 2022 / 2023.
  • Het project staat in Nederland.

Het project wordt toegewezen aan een van de volgende vier categorieën:

  • Particuliere woningen
  • Renovatie/transformatie
  • Seriematige woningbouw
  • Utiliteitsbouw

Reynaers Aluminium behoudt zich het recht om het project in een andere categorie in te delen of uit te sluiten van deelname als het niet aan de criteria voldoet. Ook projecten die niet voorzien zijn van alle benodigde informatie, denk aan projectgegevens en beeldmateriaal, kunnen uitgesloten worden van deelname.

Reynaers Aluminium is niet verantwoordelijk voor geüploade foto's en andere bestanden zoals pdf-bestanden. Door deze te uploaden vrijwaart u Reynaers Aluminium van eventueel copyright / reprorecht of auteursrecht daarop.

Stemmen

Een professionele jury beoordeeld alle ingezonden projecten. Per categorie nomineren zij één project. Deze vier projecten gaan onderling de strijd aan voor de publieksprijs.

Het publiek kiest één favoriet uit de vier projecten. Het project met de meeste stemmen en hoogste waardering wint de publieksprijs. Een stem wordt pas meegeteld nadat deze is bevestigd via de email die ontvangen wordt op het aangegeven e-mailadres. Het is niet mogelijk meerdere keren met één e-mailadres te stemmen. Wij respecteren uw privacy. Uw e-mailadres wordt uitsluitend gebruikt voor correspondentie in het kader van de Reynaers Projectprijs.

Reynaers Aluminium behoudt zich het recht voor om bij vermoeden van oneerlijke stemgedrag deze stemmen te verwijderen c.q. de Reynaers Projectprijs te stoppen c.q. stil te leggen.

Misschien ook interessant