City Poolhouse

Deze zwemspa ligt in de achtertuin van een bestaande woning in het hart van Amsterdam. Het project is ontworpen binnen de strenge kaders van het stadsdeel en gebouwd op een uiterst complexe locatie. Het nieuwe volume moest passen in de contouren van het bestaande, te slopen, volume en de zwemspa mocht niet verdiept in de grond worden aangelegd. Om de relatie tussen binnen en buiten te optimaliseren is er gekozen voor het toepassen van aluminium vouwpuien. De zwemspa behoudt op deze manier zijn functie in alle jaargetijden.

Projectinformatie

Sector: Particuliere woningen
Project: City Poolhouse
Plaats: Amsterdam
Datum oplevering: 01-12-2021

Reynaers systemen:
Reynaers CF 77

Gebruikte kleur(en):
RAL 9011 (mat)

Oppervlakte (m2): 24m2

Gerealiseerd door:
Architectuurstudio Haver

Deel dit project via