Cultuurhuis de Nobelaer

De Nobelaer is een cultuurhuis met bibliotheek, kunsteducatie, cultuuronderwijs, speelotheek, poppodium, evenementen en een middelgroot theater. De nieuwbouw aan de Parklaan is zo opgezet dat de verschillende disciplines optimaal kunnen samenwerken. Alle ruimtes zijn ontworpen voor meervoudig gebruik. Zo wordt de grote zaal uitgevoerd met een inschuiftribune en kunnen de studio’s rond de foyer ook worden ingezet voor publieksfuncties. Het gebouw heeft dubbele akoestische gevels. Gruijters Aluminium produceerde en monteerde de aluminium kozijnen, ramen, deuren en vliesgevels voor dit prachtige cultuurcentrum en paste daarbij systemen van Reynaers Aluminium toe.

Projectinformatie

Sector: Utiliteitsbouw
Project: Cultuurhuis de Nobelaer
Plaats: Etten-Leur
Datum oplevering: 01-03-2022

Reynaers systemen:
CS77 CS77-FPEW30-NL CW50

Gebruikte kleur(en):
Champagne Alugold 01 uit kleurgroep CH2

Gerealiseerd door:
Gruijters Aluminium BV

Deel dit project via