Villa BEEK

Een woonhuis waar je met je gezin kunt wonen, wat tevens dient als showroom voor je klanten en waar je wonen en werken kunt combineren…. wij mochten het ontwerpen en Bas van de Beek, eigenaar van aannemersbedrijf Beek Bouwmeesters bouwde het voor zichzelf en zijn gezin.

Aan de voorzijde heeft de woning een ‘normale’ hoogte ten opzichte van de straat. De verrassing bevindt zich aan de achterzijde, waar een hoogte gerealiseerd is van maar liefst 10 meter doordat er optimaal gebruik is gemaakt van het kelderniveau. In de woning is een zeven meter hoge vide gecreëerd van de woonkamer in de kelder tot de nok van de villa. De rieten kap, (nieuw) gebikte bakstenen en zwarte aluminium kozijnen gevel de villa een modern-landelijke boerderij-uitstraling. In het lagere deel bekleed met zwarte planken is het kantoor van Beek Bouwmeesters gevestigd waar Bas met zijn opdrachtgevers de puntjes op de i zet.

Projectinformatie

Sector: Particuliere woningen
Project: Villa BEEK
Plaats: Rosmalen
Datum oplevering: 01-01-2019

Reynaers systemen:
SL 38 CUBIC CW 50 vliesgevel CP 130 schuifpui

Gebruikte kleur(en):
COATEX 9011 49 9T11

Oppervlakte (m2): Gebruiksoppervlakte 291 m2m2

Gerealiseerd door:
Van Boven Architecten

Project downloads

Deel dit project via