Eben-Haezerschool Den Haag

De Eben-Haëzerschool groeide. Iedereen wilde de kinderopvang in het gebouw behouden. De gemeente wilde meedenken. En zo startte de school in 2019 met een KDV, een gerenoveerd gebouw en een nieuwe 2e verdieping. De uitbreiding straalt gedurfd een eigentijdse identiteit uit met een spel tussen gesloten (cementvezelplaten) en open geveldelen (grote aluminium kozijnen van 3 afmetingen). 3 nieuwe verbonden groepsruimten ondersteunen de methodiek van de school en geven deze ruimtelijk vorm. Een hoogwaardig ontwerp met hoognodige nieuwe lichte ruimte voor de school garandeert een duurzame samenwerking.

Projectinformatie

Sector: Utiliteitsbouw
Project: Eben-Haezerschool Den Haag
Plaats: Den Haag
Datum oplevering: 01-07-2019

Reynaers systemen:
Reynaers SL38 ultraslank Cubic

Gebruikte kleur(en):
antraciet RAL 7016

Oppervlakte (m2): 210m2

Gerealiseerd door:
Verbakel bouwbedrijf, j2o Architectuur

Deel dit project via


Andere inzendingen  Binnen de sector Utiliteitsbouw