Villa Nuland

Direct gelegen aan de doorgaande weg binnen het dorpje Nuland heeft een traditionele burgerwoning plaatsgemaakt voor een landelijke moderne villa. Op het perceel heeft het een riant uitzicht op het achterland. Het achterland wat van oorsprong behoorde bij het voormalig kasteel Vladeracken.

Ten opzichte van de oorspronkelijke woning op deze plek, is er bewust gekozen om het volume te draaien en een direct richting te geven naar het achterland.

Middels grote glaspartijen die doorlopend zijn in een lichtstraat ontstaat er een maximale beleving van de plek met zijn mooie vergezichten.
Lange zichtlijnen door de gehele woning zorgen er voor dat vanuit elke ruimte een blik van de omgeving kan worden opgevangen.

Het ontwerp is gemaakt door LENZ Architecten.

Projectinformatie

Sector: Particuliere woningen
Project: Villa Nuland
Plaats: Nuland
Datum oplevering: 01-01-2019

Reynaers systemen:
SL38 Cubic CP130-LS CW-50

Gebruikte kleur(en):
7021 structuur

Oppervlakte (m2): 320 m2 bruto vloeroppervlakm2

Gerealiseerd door:
Breeuwer Uden B.V.

Deel dit project via