Villa MNRS

Bij deze onconventionele villa in Meerhoven, een uitbreidingswijk van Eindhoven, is door 2architecten
maximale lichtinval gecombineerd met optimale privacy. Door de hoge zitkamer ontstaat een open en lichte
woning met een bijzondere ruimtelijkheid. De unieke uitstraling van de langformaat bakstenen contrasteert met
het strakke aluminium zetwerk. In het interieur is tot in het kleinste detail aandacht besteed aan afwerking, inrichting, verlichting en aankleding.
In de woning is maximale lichtinval gecombineerd met optimale privacy. De muur in de voorgevel reikt tot
boven ooghoogte maar laat wel ruimte voor een raamstrook, waardoor in de zitkamer rondom daglicht
binnentreedt. Op de bovenverdieping biedt een groot raam dat omknikt in het daklicht een zee van licht. De 4
meter hoge zitkamer biedt uitzicht op het omliggende groen en een inkijkje in de fitnessruimte op de
bovenverdieping. Door het gebruik van beweegbare louvres is de openheid door de gebruikers verder naar
wens aan te passen.

Projectinformatie

Sector: Particuliere woningen
Project: Villa MNRS
Plaats: Eindhoven
Datum oplevering: 01-06-2019

Reynaers systemen:
CS86

Gebruikte kleur(en):
RAL 9005

Gerealiseerd door:
2architecten

Project downloads

Deel dit project via