K-House

Wonen in de nabijheid van het centrum van Venray maar toch middenin de natuur. Dit ontwerp voor een riante villa op een zeer grote, prachtig gelegen, boskavel in Venray belooft lekker ontspannen wonen en genieten in alle rust en met optimale privacy. Kenmerkend voor de architectuur van ons bureau zijn de mooie zichtlijnen, de ruimtelijkheid en de sterke relatie binnen-buiten die volledig is afgestemd op de locatie, de bezonning en de prachtige tuin. De combinatie van materialen, de krachtige omlijningen van de grote glaspartijen alsmede de overstekken, de overdekte terrassen en de sculpturale vormen zijn de blikvangers van dit droomhuis.

Projectinformatie

Sector: Particuliere woningen
Project: K-House
Plaats: Venray
Datum oplevering: 01-01-2018

Reynaers systemen:
CS77, CP155, CW50, Cintro

Gebruikte kleur(en):
Coatex 7021

Gerealiseerd door:
Lab32 Architecten, Gruijters Aluminium

Deel dit project via