Coolhouse Scheveningen

Dankzij de ligging van het Coolhouse naast de Rokerij kunnen in het gedeelte met de appartementen drie gevels worden benut. Dat zorgt voor optimale oriëntatie ten opzichte van de zon.

Aan de kant van de Koppelstokstraat bevinden zich vier ruime Residences, met hetzelfde kwaliteitsniveau als de appartementen aan de Dr. Lelykade.

Het ontwerp kenmerkt zich door een hoog afwerkingsniveau, veel glas, en comfortabele woonruimtes. Coolhouse biedt royale penthouses van ca. 308m² en lofts van ca. 154m² verdeeld over zeven verdiepingen. De appartementen met rondom buitenruimte zijn volledig vrij indeelbaar om er voor te zorgen dat de toekomstige bewoners ruimte krijgen om hun droomhuis te bewerkstellen.Het project beschikt tevens over vier bijzondere grondgebonden woningen aan de Koppelstokstraat van elk ca. 185m². Ook deze woningen zijn vrij indeelbaar. In een nauwe samenwerking met de architect worden er in een vroeg stadium van de ontwikkeling de persoonlijke plattegronden gedefinieerd.

De woningen in Coolhouse worden standaard afgewerkt opgeleverd volgens een basisindeling. Daarbij horen gestucte wanden en plafond, plus hoogwaardig sanitair en keuken met inbouwapparatuur. Daarnaast beschikt iedere woning over een berging en twee parkeerplaatsen.

Vanzelfsprekend wordt er bij Coolhouse volgens de modernste eisen en inzichten op het gebied van duurzaamheid en comfort gebouwd. Goede isolatie door driedubbel gelaagd glas en het gebruik van zonnepanelen zijn daar voorbeelden van.

Tekst & Foto: DAVL Studio (https://davlstudio.com/projecten/coolhouse)

Projectinformatie

Sector: Particuliere woningen
Project: Coolhouse Scheveningen
Plaats: Scheveningen
Datum oplevering: 01-08-2018

Reynaers systemen:
CS 77, CW 50, CP 155

Gerealiseerd door:
Facedo, DAVL Studio

Deel dit project via