Tandarts Heeze

Het voormalige politiebureau in Heeze huisvest een tandartsenpraktijk. Naast behandelkamers zullen ook een kantoor, koffieruimte en keuken worden gerealiseerd binnen het huidige pand. Voor een entree, balie, wachtruimte en toilet voor cliƫnten is echter geen ruimte. Hier is een nieuwe (semi vrijstaande) aanbouw aan de voorzijde voor ontworpen, waarin deze functies een plek kunnen krijgen.

Besloten transparantie
Door gebruik te maken van glas, staal en beton wordt de aanbouw een autonoom deel van het gebouw, echter wel passend bij het bestaande. De grote glasvlakken en de plaatsing van de kolommen zorgen voor een prachtig uitzicht vanuit de wachtkamer. Door de ligging van de wachtkamer en de wijze waarop de entree is vormgegeven ontstaat tegelijkertijd een besloten ruimte.

Fotograaf: Rene de Wit.

Projectinformatie

Sector: Renovatie
Project: Tandarts Heeze
Plaats: Heeze
Datum oplevering: 01-12-2017

Reynaers systemen:
CS77 kozijnprofiel CW50 vliesgevelprofiel structureel geklemd

Gebruikte kleur(en):
antraciet ral 7016

Gerealiseerd door:
stek architecten

Project downloads

Deel dit project via