Optiek Verhoeven Veldhoven

De twee panden van de Optiek en Hoorcomfort voldoen niet meer aan de wensen van de opdrachtgever. Er is behoefte aan meer opslag, een (klein) distributiecentrum en extra kantoorruimte. De twee winkels zijn verbonden, en er is een grotere, gemeenschappelijke opslag gerealiseerd. Op de verdieping is er een ruim en licht kantoor toegevoegd, dat het complex een meer moderne uitstraling geeft. Voor de afwerking van de gevel is, in nauw overleg met de opdrachtgever, gekozen voor een aluminium afwerking, in combinatie met een glazen vliesgevel en wit stucwerk.

Fotograaf: John van Groenendaal

Projectinformatie

Sector: Renovatie
Project: Optiek Verhoeven Veldhoven
Plaats: Veldhoven
Datum oplevering: 01-11-2017

Reynaers systemen:
CW50 vliesgevelprofiel structureel geklemd SL38 kozijnprofiel

Gebruikte kleur(en):
antraciet RAL 7016 en wit RAL 9006

Oppervlakte (m2): ca 100m2 (nieuw)m2

Gerealiseerd door:
stek architecten

Project downloads

Deel dit project via